Over Funmaxx

Funmaxx Watersports Enkhuizen is in zijn oorspronkelijke vorm gestart als Arma Watersport te Enkhuizen. Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot een mooi en gezond bedrijf dat gespecialiseerd is in toervisboten, sloepen, rubberboten, trailers en Yamaha buitenboordmotoren.

In de showroom in ons filiaal aan de Schepenwijk te Enkhuizen kunnen we de klanten vele sloepen en rubberboten laten zien en hebben we altijd 30 buitenboordmotoren in huis, die direct uit voorraad leverbaar zijn.

Funmaxx Enkhuizen is te vinden op De Drie Kronen 117, op het industrieterrein de Schepenwijk in Enkhuizen. Hal 1 is voorzien van showroom, kantoor en sanitaire voorziening, hal 2 is ingericht voor de werkplaats en stalling. We hebben nu alles op 1 vaste locatie.

U bent van harte welkom! Koffie of thee staan voor u klaar.

Daarom Funmaxx!

Volledig onderhoud

Wij verzorgen het volledige onderhoud voor uw buitenboord motor van elke merk tot 350PK.

Groot assortiment

Bij Funmaxx vindt u in de showroom een ruime keus aan boten, motoreen en accessoires.

Scherpe prijzen

Door onze motoren in grote hoeveelheden in te kopen, kunnen we deze scherp aanbieden.

Grote showroom

Onlangs is opnieuw een verbouwing afgerond waarmee de verkoop ruimte vergroot is naar 700 m².

25 jaar ervaring

Kom gezellig langs in de showroom om u te overtuigen van onze producten en dienstverlening. 

Haal- & brengservice

Een haal & brengservice behoort tot de mogelijkheden. Het serviceteam staat het gehele jaar voor u klaar!

Naast de verkoop van  boten en buitenboordmotoren is Funmaxx Enkhuizen tevens het adres voor reparaties en onderhoud van alle merken buitenboordmotoren door gecertificeerde monteurs. Bovendien zijn nieuwe trailers tegen zeer scherpe prijzen verkrijgbaar, voor elk type boot biedt het watersportbedrijf een geschikte trailer in het assortiment.

Ook kunt u bij ons terecht voor voor alle denkbare accessoires op watersportgebied en stalling van de boot, waarbij een keuze gemaakt kan worden om de boot binnen of buiten te stallen. Hierbij bent u verzekerd van eersteklas hulp bij problemen. Voor beschikbaarheid van ruimte en de daarbij behorende mogelijkheden en tarieven kunt u contact met ons opnemen.

Funmaxx Enkhuizen verzorgt tevens het volledige onderhoud voor welke buitenboordmotor t/m 350 PK dan ook. De werkplaats is uitgerust met moderne uitleesapparatuur en een haal & brengservice behoort tot de mogelijkheden. Het serviceteam staat het gehele jaar voor de klant klaar!

Kom gezellig eens langs in onze showroom om u te overtuigen van onze producten en onze prettige dienstverlening. De koffie staat klaar!


Met vriendelijke groet,

Arie Sybrandy