Yamaha F5

Deze buitenboordmotor, met zijn modern en stijlvol vormgegeven look, is uitermate licht, handzaam en eenvoudig te dragen, zodat u hem moeiteloos op het dek van een groter vaartuig kunt tillen. De F5 is gemakkelijk op te bergen en te bedienen. En bied ruim voldoende vermogen om met een gerust hart het water op te gaan.

Dankzij zijn compacte afmetingen, brede handgrepen en ingebouwde brandstoftank is hij gemakkelijk te dragen, en met Yamaha’s CDI-ontstekingssysteem start hij direct. De betrouwbaarheid van Yamaha, het lage brandstofverbruik, de eenvoudige bediening en de geluids- en trillingsarme werking spreken vanzelf.

De F5 bied de slimme oplossing, of u nu met uw gezin snel het water op wilt of als u op zoek bent naar een praktische hulpmotor voor uw zeiljacht.

Specificaties

 • Motor Type: 4-takt
  Cilinderinhout: 139 cc
  Aantal Cilinders: 1
  Vermogen op as: 3.7 kW
  Smeersysteem: Druksmering
  Branstofsysteem: 1 carburateur
  Ontsteking: CDI
  Startsysteem: Handmatig
  Inhoud Brandstoftank: 1.1 ltr Optie: 12 ltr
  Inhoud Carter: 0.6 ltr
  Gewicht: 27 kg – 28 kg

Prijs v.a € 1345,- incl. btw

Prijzen en specificaties kunnen zonder voorafgaande aankondiging worden gewijzigd. Genoemde prijzen zijn adviesverkoopprijzen incl. 21% BTW. Prijzen zijn geldig vanaf 1 januari 2017. Hiermee komen alle voorgaande prijspublicaties te vervallen. Typefouten voorbehouden.