Yamaha F40

De lichtgewicht F40 is ontworpen met een eenvoudige installatie en gebruiksgemak in gedachte, maar ze heeft ook een betrouwbaar en hoog vermogen.

Dankzij Yamaha’s elektronische brandstofinspuitsysteem (EFI) leverd deze krachtbron een indrukwekkend vermogen bij hoge toerentallen, een enorm koppel in het middenbereik, een uitstekende betrouwbaarheid en laag brandstofverbruik. PrimeStart™ startsysteem maakt starten net zo eenvoudig en betrouwbaar als bij een auto – en omdat het een Yamaha is, weet u zeker dat de motor bij de eerste poging start. Dankzij het unieke Power Trim- en Tilt systeem met een groot bereik heeft u alles volledig onder controle.

Maar maakt u zich geen zorgen: dankzij het Yamaha anti-diefstalsysteem (Y-COP), een systeem dat op dezelfde manier werkt als een op afstand bedienbare startblokkering bij een personenauto, is starten alleen mogelijk als u dat wilt.

Specificaties

Motor Type: 4-takt
Cilinderinhout: 747 cc
Aantal Cilinders: 3 in lijn
Vermogen op as: 29.4 kW
Smeersysteem: Druksmering
Branstofsysteem: Brandstof Injectie
Ontsteking: TCI
Startsysteem: Electrisch
Brandstoftank: 25 ltr
Inhoud Carter: 1.7 ltr
Gewicht: 98 kg – 102 kg

Prijs € 5695,- incl. btw

Prijzen en specificaties kunnen zonder voorafgaande aankondiging worden gewijzigd. Genoemde prijzen zijn adviesverkoopprijzen incl. 21% BTW. Prijzen zijn geldig vanaf 1 januari 2018. Hiermee komen alle voorgaande prijspublicaties te vervallen. Typefouten voorbehouden.