Boot Holland 2018 – 9 februari tot en met 14 februari

Het nieuwe watersport seizoen start op Boot Holland. Funmaxx Watersports Enkhuizen presenteer o.a. de nieuwste buitenboordmotoren en Yam Rubberboten. Wij zien u graag bij onze stand.

Nieuw pand

Funmaxx Watersports Enkhuizen is verhuisd!

Funmaxx Enkhuizen is verhuisd naar De Drie Kronen 117, op het industrieterrein de Schepenwijk in Enkhuizen. Na prachtige jaren op het welvertrouwde adres in de Molenweg 3b, bleek de ruimte te klein te zijn en waren wij genoodzaakt op zoek te gaan naar een groter onderkomen.

We hebben gekozen voor een een nieuw pand van 700 vierkante meter binnen en 500 vierkante meter buitenterrein, zodat we niet alleen veel meer modellen, tenders en sloepen kunnen laten zien, maar ook veel meer stalling en reparatiemogelijkheden hebben. Dit alles nu onder 1 dak en volledig beveiligd.

Hal 1 is voorzien van showroom, kantoor en sanitaire voorziening, hal 2 is ingericht voor de werkplaats en stalling. We hebben nu alles op 1 vaste locatie.

De modellen van o.a. Funmaxx en Topcraft hebben we nu ook kunnen uitbreiden met de Oudhuyzer sloepen. Ook zijn wij nog steeds officieel Yamaha dealer, maar onze lijn aan rubberboten (ribs) en accessoires zijn enorm uitgebreid.

Op 8 april organiseert Funmaxx Watersport een open dag van 10.00-17.00 uur met een hapje en een drankje om in alle rust eens een kijkje te nemen in ons nieuwe pand.

U bent van harte welkom!