2e Pinksterdag geopend!

Wij zijn open van 10.00 uur tot 17.00 uur

U bent van harte welkom bij Funmaxx Watersport op het nieuwe adres aan de Drie kronen 117 te Enkhuizen (Schepenwijk). Een hapje en een drankje staan voor u klaar.

Hemelvaartsdag geopend!

Wij zijn open van 10.00 uur tot 18.00 uur

U bent van harte welkom bij Funmaxx Watersport op het nieuwe adres aan de Drie kronen 117 te Enkhuizen (Schepenwijk). Een hapje en een drankje staan voor u klaar.

hemelvaart geopend

Proefvaardag

Zondag 21 mei 2017 Proefvaardag Powered by Yamaha in de Bremerbaai te Biddinghuizen. Deelname is gratis. Meld u nu aan via de website debesteboten.nl

 

Open dag Funmaxx 8 april 2017

Funmaxx watersports Enkhuizen is verhuisd!

Een mijlpaal die wij niet onopgemerkt voorbij willen laten gaan. Wij nodigen u en uw partner van harte uit om een kijkje te nemen in ons nieuwe pand aan de Drie Kronen 117 te Enkhuizen. Een hapje en een drankje staan voor u klaar.

Arie & Barty, Cis en Gijs Sybrandy

 

Nieuw pand

Funmaxx Watersports Enkhuizen is verhuisd!

Funmaxx Enkhuizen is verhuisd naar De Drie Kronen 117, op het industrieterrein de Schepenwijk in Enkhuizen. Na prachtige jaren op het welvertrouwde adres in de Molenweg 3b, bleek de ruimte te klein te zijn en waren wij genoodzaakt op zoek te gaan naar een groter onderkomen.

We hebben gekozen voor een een nieuw pand van 700 vierkante meter binnen en 500 vierkante meter buitenterrein, zodat we niet alleen veel meer modellen, tenders en sloepen kunnen laten zien, maar ook veel meer stalling en reparatiemogelijkheden hebben. Dit alles nu onder 1 dak en volledig beveiligd.

Hal 1 is voorzien van showroom, kantoor en sanitaire voorziening, hal 2 is ingericht voor de werkplaats en stalling. We hebben nu alles op 1 vaste locatie.

De modellen van o.a. Funmaxx en Topcraft hebben we nu ook kunnen uitbreiden met de Oudhuyzer sloepen. Ook zijn wij nog steeds officieel Yamaha dealer, maar onze lijn aan rubberboten (ribs) en accessoires zijn enorm uitgebreid.

Op 8 april organiseert Funmaxx Watersport een open dag van 10.00-17.00 uur met een hapje en een drankje om in alle rust eens een kijkje te nemen in ons nieuwe pand.

U bent van harte welkom!