Openingstijden week 42/43

I.v.m. een bezoek aan Yamaha Motors Japan, zijn wij van 16 oktober tot en met 23 oktober gesloten.

Zaterdag 20 oktober zijn wij wel geopend. De koffie staat voor u klaar!

YAM Zomervoordeel prijslijst

Juni is YAM maand! Vanaf 1 juni t/m 1 juli wordt daarom extra “zomervoordeel” gegeven op de toch al zeer scherp geprijsde YAM boot- motorcombinaties.

Een YAM boot is een gebruiksvriendelijke, robuuste kleine plezierboot en is ideaal voor een dagje ontspannend recreëren met het gezin op het water. Spring in een YAM en voeg u bij de duizenden gelukkige watersporters! YAM boten staan bekend om hun eenvoudige en robuuste ontwerp, het gebruiksgemak én de verrassende prijs-kwaliteitverhouding. Ook is een YAM boot de ideale boot om mee te nemen in de caravan of camper op vakantie. Er zijn 11 modellen, allemaal met de Yamaha reputatie van betrouwbaarheid. Hun ontwerp staat garant voor geweldige sterkte, wendbaarheid en prestaties, terwijl de robuuste drijvers en de brede boeg een comfortabel en veilig vaargedrag bieden. Voeg daar een betrouwbare Yamaha-buitenboordmotor met toonaangevende prestaties aan toe en u hebt een onverslaanbare combinatie.

Kortom: 

 • Zeer gemakkelijk te bedienen en te besturen;
 • Stevige bodems; opblaasbaar, hout of aluminium;
 • Robuuste stootlijst rondom;
 • Ideaal voor vakanties en vrijetijd;
 • Doordachte, stijlvolle afwerking;
 • Combineer plezier met comfort;
 • Eenvoudig op te pompen, te dragen en op te bergen;
 • Nu ook YAM Aluminium RIB modellen.

Actievoorwaarden:

 • Actieperiode 1 juni t/m 1 juli 2018;
 • Uitsluitend geldig via de officiële Yamaha Marine dealers;
 • Het “zomervoordeel” is uitsluitend geldig bij aankoop van een YAM boot- motorcombinatie;
 • Het bedrag van het “zomervoordeel” wordt op de actieprijslijst aangegeven;
 • Niet geldig in combinatie met andere acties;
 • Zolang de voorraad strekt.

Gerelateerde links

YAM Zomervoordeel prijslijst

Alle YAM boten

Hemelvaartsdag geopend

Donderdag 10 mei zijn wij geopend van 10.00 tot 17.00 en op afspraak.

U bent van harte welkom bij Funmaxx Watersport op het adres aan de Drie kronen 117 te Enkhuizen (Schepenwijk).

Bij aanschaf van een nieuwe Yamaha buitenboordmotor een gecertificeerd slot cadeau!

Proefvaardag Powered by Yamaha

Proefvaardag Powered by Yamaha.
Zondag 27 mei 2018, Proefvaardag Bremerbaai, Biddinghuizen.
Als watersporter weet u als geen ander dat de vaareigenschappen en het comfort van een boot bepalend zijn voor uw keuze. Tijdens de Proefvaardag Powered by Yamaha kunt u op zondag 27 mei aanstaande, uitgebreid en in de praktijk kennis maken met een range aan open boten, console boten, tenders en sloepen. Maar ook als uw hart ligt bij een cruiser, opblaasboot, RIB of aluminium boot, bent u van harte welkom bij de Bremerbaai in Biddinghuizen. Kom met uw vrienden, familie of gezin. Iedereen is welkom.

Deelname is gratis en vrijblijvend.
De Proefvaardag powered by Yamaha is op 27 mei, vanaf 11.00 uur tot 16.00 uur. U kunt vrijblijvend, zonder afspraak deelnemen. Wilt u liever toch een tijdstip voor proefvaren vastleggen, dan kan dat hier. Dan zorgen wij dat de boot van uw keuze voor u klaarligt. Na inschrijving ontvangt u een bevestiging. Bij de routebeschrijving vindt u meer informatie over parkeren bij Flevonice.

Inschrijven kan via:

F30 – F70 actie

Een krachtige partner voor werk of plezier

De lichtgewicht range F30 – F70 biedt onovertroffen veelzijdigheid en is perfect voor de aandrijving van een breed scala aan boottypen, zodat deze modellen zich even goed thuis voelen in de werkomgeving als in de plezierige wereld van recreatie en watersport.

Als u een nieuwe Yamaha-buitenboordmotor uit de range F30 – F70 bij een officiële Yamaha-dealer aanschaft, wordt deze geleverd inclusief aluminium propeller, schakelkast en toerenteller. Uw voordeel kan oplopen tot € 865,-.

F70 Vanaf € 10.795,00
F60 Vanaf € 8.595,00
F50 Vanaf € 7.395,00
F40 Vanaf € 5.695,00
F30 Vanaf € 4.995,00


Worden standaard geleverd zonder toebehoren. Zie flexible rigging programma. Prijzen en specificaties kunnen zonder voorafgaande aankondiging worden gewijzigd. Genoemde prijzen zijn adviesverkoopprijzen incl. 21% BTW. Prijzen zijn geldig vanaf 1 juli 2017. Hiermee komen alle voorgaande prijspublicaties te vervallen. Typefouten voorbehouden.

Actievoorwaarden:

 • Actieperiode 1 maart 2018 t/m 30 juni 2018;
 • Uitsluitend geldig via de officiële Yamaha Marine dealers;
 • Bij aankoop van een nieuwe Yamaha buitenboordmotor model F30B t/m F70A ontvangt u toebehoren*;
 • Niet geldig in combinatie met andere acties;
 • Zolang de voorraad strekt.
 • * Aluminium propeller/ 703 schakelkast/ toerenteller ronde uitvoering

f30-70 toebehoren[1]

Nieuw pand

Funmaxx Watersports Enkhuizen is verhuisd!

Funmaxx Enkhuizen is verhuisd naar De Drie Kronen 117, op het industrieterrein de Schepenwijk in Enkhuizen. Na prachtige jaren op het welvertrouwde adres in de Molenweg 3b, bleek de ruimte te klein te zijn en waren wij genoodzaakt op zoek te gaan naar een groter onderkomen.

We hebben gekozen voor een een nieuw pand van 700 vierkante meter binnen en 500 vierkante meter buitenterrein, zodat we niet alleen veel meer modellen, tenders en sloepen kunnen laten zien, maar ook veel meer stalling en reparatiemogelijkheden hebben. Dit alles nu onder 1 dak en volledig beveiligd.

Hal 1 is voorzien van showroom, kantoor en sanitaire voorziening, hal 2 is ingericht voor de werkplaats en stalling. We hebben nu alles op 1 vaste locatie.

De modellen van o.a. Funmaxx en Topcraft hebben we nu ook kunnen uitbreiden met de Oudhuyzer sloepen. Ook zijn wij nog steeds officieel Yamaha dealer, maar onze lijn aan rubberboten (ribs) en accessoires zijn enorm uitgebreid.

U bent van harte welkom! Koffie of thee staan voor u klaar.