Gewijzigde openingstijden

In de periode van 24 november tot en met 16 december zijn wij gesloten. Vanaf 17 december zijn wij weer bereikbaar en staan wij volledig voor u klaar.

F30 – F70 actie

Een krachtige partner voor werk of plezier

De lichtgewicht range F30 – F70 biedt onovertroffen veelzijdigheid en is perfect voor de aandrijving van een breed scala aan boottypen, zodat deze modellen zich even goed thuis voelen in de werkomgeving als in de plezierige wereld van recreatie en watersport.

Als u een nieuwe Yamaha-buitenboordmotor uit de range F30 – F70 bij een officiële Yamaha-dealer aanschaft, wordt deze geleverd inclusief aluminium propeller, schakelkast en toerenteller. Uw voordeel kan oplopen tot € 865,-.

F70 Vanaf € 10.795,00
F60 Vanaf € 8.595,00
F50 Vanaf € 7.395,00
F40 Vanaf € 5.695,00
F30 Vanaf € 4.995,00


Worden standaard geleverd zonder toebehoren. Zie flexible rigging programma. Prijzen en specificaties kunnen zonder voorafgaande aankondiging worden gewijzigd. Genoemde prijzen zijn adviesverkoopprijzen incl. 21% BTW. Prijzen zijn geldig vanaf 1 juli 2017. Hiermee komen alle voorgaande prijspublicaties te vervallen. Typefouten voorbehouden.

Actievoorwaarden:

  • Actieperiode 1 maart 2018 t/m 30 juni 2018;
  • Uitsluitend geldig via de officiële Yamaha Marine dealers;
  • Bij aankoop van een nieuwe Yamaha buitenboordmotor model F30B t/m F70A ontvangt u toebehoren*;
  • Niet geldig in combinatie met andere acties;
  • Zolang de voorraad strekt.
  • * Aluminium propeller/ 703 schakelkast/ toerenteller ronde uitvoering

f30-70 toebehoren[1]

Nieuw pand

Funmaxx Watersports Enkhuizen is verhuisd!

Funmaxx Enkhuizen is verhuisd naar De Drie Kronen 117, op het industrieterrein de Schepenwijk in Enkhuizen. Na prachtige jaren op het welvertrouwde adres in de Molenweg 3b, bleek de ruimte te klein te zijn en waren wij genoodzaakt op zoek te gaan naar een groter onderkomen.

We hebben gekozen voor een een nieuw pand van 700 vierkante meter binnen en 500 vierkante meter buitenterrein, zodat we niet alleen veel meer modellen, tenders en sloepen kunnen laten zien, maar ook veel meer stalling en reparatiemogelijkheden hebben. Dit alles nu onder 1 dak en volledig beveiligd.

Hal 1 is voorzien van showroom, kantoor en sanitaire voorziening, hal 2 is ingericht voor de werkplaats en stalling. We hebben nu alles op 1 vaste locatie.

De modellen van o.a. Funmaxx en Topcraft hebben we nu ook kunnen uitbreiden met de Oudhuyzer sloepen. Ook zijn wij nog steeds officieel Yamaha dealer, maar onze lijn aan rubberboten (ribs) en accessoires zijn enorm uitgebreid.

U bent van harte welkom! Koffie of thee staan voor u klaar.