Trailers

Heeft u uw boot en motor gevonden, dan is er niets gemakkelijker dan dat u uw boot zelf in en uit het water kunt laten of halen met uw eigen trailer.

U vindt bij ons een trailer van een perfecte kwaliteit. Wij zijn dealer van Damco TrailersOok doen wij onderhoud aan trailers.

Een unieke ophanging

Een Damco herkent men bij de eerste oogopslag aan zijn uniek ophangingsysteem. De boot ligt letterlijk tussen de wielen. Door het zwaartepunt te verlagen kleeft de aanhangwagen als-het-ware op de weg. De wegligging is verbluffend zowel op rechte weg als in bochten.

Meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van de bouw van aanhangwagens (waarvan 25 jaar specialisatie in aanhangwagens voor boten) hebben van Damco de Europees referentiewaarde gemaakt op dit vlak.

Elk model wordt ontworpen in functie van zijn, specifiek gebruik, volgens de strengste productiecriteria op de markt. De as, de exclusieve ophanging, het remsysteem, de dissel, de lastenverdeling zijn stuk voor stuk onderdelen die maken dat een DAMCO niet veel meer te maken heeft met een klassieke aanhangwagen. Alles werd berekend met het oog op de optimale wegligging: méér veiligheid en comfort

Dankzij een uitzonderlijke technologische voorsprong koppelt een Damco optimale wegveiligheid aan uitzonderlijke bestendigheid tegen de veroudering. Zo behoudt uw kapitaal een aanzienlijk hogere investeringswaarde.

Het chassis wordt vervaardigd uit een centrale draagbalk in ruimbemeten profiel wat een stabiele eenheid waarborgt waarvan alle delen gelijkmatig belast worden. De regelbare dwarsbalk op het chassis maakt een zeer nauwkeurige verdeling mogelijk van de doorbuiging. De mechanische rem met progressieve werking is uitgerust met de “Ruck-Matic” waarmee achterwaarts manoeuvreren aanzienlijk vergemakkelijkt wordt.

De perfectie onder de trailers

  • Alko waterbestendige lager en oplooprem
  • Sterk gelast chassis
  • Volledig verstelbare boegsteun, kiel en kimrollen
  • RVS remkabels
  • 3 jaar volledige fabrieksgarantie
  • Aantrekkelijke prijs- kwaliteitsverhouding